nyheterPC

Wonder Boy: Ash in Monster World kommer for PC på Steam 29. juni

I 1994 kom Monster World IV på Sega Mega Drive i Japan og den engelsken utgave dukket først opp på Virtual Console på Wii i 2012. For en snau måned siden kom en remake av dette spillet – Wonder Boy: Ash in Monster World – på PS4 og Nintendo Switch (den anmeldelsen kan du lese her). Tirsdag 29. juni kommer spillet endelig for PC på Steam.

Wonder Boy: Ash in Monster World (PC Steam)

Her et utdrag fra pressemelding: [google oversatt]

Hva er “Wonder Boy: Asha in Monster World”?

“Wonder Boy: Asha in Monster World” er et platform rollespill (RPG) og det er de originale utviklere som har gjenskapt “Monster World IV”, som ble utviklet av Westumbit Entertainment Co., Ltd. og utgitt som en Mega Drive versjon i 1994 som det endelige arbeidet med “Wonder Boy” -serien gitt ut av Sega Co., Ltd. (sega enterprise co., Ltd.), Under ledelse av Ryuichi Nishizawa, seriens forelder, ble fullstendig omgjort i en moderne stil.

Historien

Dette er Monster World. Asha, som nettopp har blitt kriger, er involvert i en alvorlig hendelse som involverer rikets eksistens. Fire ånder ble fanget av inntrengere som planla å gjøre denne verden til sin egen. Asha, som ble beordret av dronning Prapril til å redde åndene, la ut på et eventyr med Peperogu, en mystisk skapning hun møtte i den kongelige byen Rapadana. Asha jobbet sammen med Peperogu for å overvinne forskjellige vanskeligheter. Kan du redde denne verden?

Handlinger med Peperogu

Dette arbeidet inneholder forskjellige handlinger ved hjelp av den mystiske skapningen “Peperogu”. Du kan nyte den særegne handlingen som er forberedt for hver scene, for eksempel å gli mens du holder på Peperogu, hoppe i to trinn og trykke på bryteren i en ekstern posisjon.

RPG elementer

Bekjemp fiender du møter underveis på eventyret ditt, så får du GULL. Hvis du går til en butikk i byen, kan du bruke dette gullet til å kjøpe utstyr som sverd, skjold og armbånd. Styr Asha-utstyret ditt som forberedelse for stadig sterkere fiender.

Wonder Boy: Asha in Monster World er tilgjengelig nå for Nintendo Switch og PlayStation 4 og støtter språkalternativene på japansk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk og kinesisk (forenklet og tradisjonell).

Wonder Boy: Ash in Monster World (PC Steam)

Legg igjen kommentar