GameCubeNintendo

Star Wars demo disk (GameCube) – Hva skjuler deg på disken?

Jeg husker ikke helt, men jeg tror det var i 2003 og jeg tror det var i forbindelse med en konkurranse i regi av Bergsala (som er ansvarlig for Nintendo i Norge) at jeg fikk Star Wars Rogue Squadron III: Rebel Strike demo disken. Jeg tror dette var en slags trøstepremie som blei delt ut til 5-10 personer. Hva førstepremien var, husker jeg ikke. Har du litt bedre husk en meg, skriv gjerne en kommentar.

Uansett, dette er en demo disk for Nintendo GameCube. I tillegg til demoen for Star Wars Rogue Squadron III: Rebel Strike inneholder den litt mer småsnacks. Du finner en trailer for spillet, en liten filmsnutt som viser skisser og tegner til spiller, samt en trailer for spillet Gladius. Den riktig godbiten på denne disken er arcadeversjonen av Star Wars Arcade.

Star Wars Rogue Squadron III: Rebel Strike

I denne demoen får du spille på et snødekt Hoth hvor din oppgave er å få stoppet et par Walkere. Grafikken er fin og kontrollen grei. Husker jeg syntes dette var en morsom demo å spille.

Star Wars Arcade

Dette er fullversjon av Atari sin Star Wars Arcade som kom i 1983. Det er et vektorspill som faktisk er gøy å spille i dag også, nesten 40 år etter at det kom ut. Jeg har også prøvd dette spillet i arkadekabinett. Veldig gøy å ha Star Wars Arcade i samlingen.

Artwork Gallery

I denne traileren får du se en rekke tegninger og skisser til spillet.

One thought on “Star Wars demo disk (GameCube) – Hva skjuler deg på disken?

Legg igjen kommentar