magasin-blader

En liten titt på Retrogamer nr. 204

Av og til føler jeg at jeg ikke får lest ferdig et blad før det neste kommer. Det er på tide å ta en liten titt på Retrogamer nr. 204. Her er det spesielt en artikkel jeg gleder meg til å lese, nemlig den om PC Engine Mini som kommer på markedet i vår. Denne konsollen vet jeg ikke så mye om og den hadde heller aldri en offisiell lansering i Europa i sin tid. Men det er også en del annet spennende å lese.

Dette er noe av det du kan lese i nr. 204 av Retrogamer:

 • The Latest news from March 2003
 • PC Engine mini – The legend returns
 • The making of… Footballer of the Year
 • The Evolution of The Great Escape
 • Ultimate Guide: Dragon Spirit
 • Ultimate Guide: The Legend of the Mystical Ninja
 • The making of… Freespace 2
 • From the archives: Denki
 • Future classic: Dead Space Extraction
 • The making of… Claw
 • The Story of Commandos
Forsiden til abonnementsutgaven av Retrogamer nr. 204.

Legg igjen kommentar