NESNintendoNintendo Switch

Punch-Out!! og The Lost Levels på Nintendo Switch Online i april

Det er tid for en oppdatering av NES-appen på Nintendo Switch. I april tilbyr Nintendo Switch Online tre nye spill. Det er Punch-Out!! (1990), Super Mario Bros. – The Lost Levels (1986) og Star Soldiers (1988). I tillegg var det en spesial versjon av Kid Icarrus.

Det er fint å kunne få det ekte Super Mario Bros. 2. Som kjent fikk vi i Vesten en helt annen versjon av SMB2 enn det Japan fikk. Dette spillet er ganske likt det første spillet, men hvor vanskelighetsgraden er økt noen hakk.

Punch-Out!! er faktisk andre utgaven av spillet. Det het nemlig opprinnelig Mike Tyson’s Punch-Out!! og kom ut i 1987. Men etter hvert gikk lisensen med Mike Tyson ut og inn kom Mr Dream i 1990. Det er denne versjonen som vi tidligere har sett på Virtual Consol og liknende.

Super Mario Bros. – The Lost Levels (1986) er den originale japanske oppfølgeren til Super Mario Bros. Spillet var visst for vanskelig for oss i Vesten, så vi fikk en helt annen utgave. The Lost Levels dukket første gang opp for oss i Super Mario All Stars.
I Punch-Out!! (1990) er Mike Tyson byttet ut med Mr. Dream. 
Star Soldiers (1988)

Legg igjen kommentar