nyheter

The Legend of Zelda – Majora’s Mask 3D kommer på 3DS 13. februar

The Legend of Zelda - Majora's Mask 3D

The Legend of Zelda: Majora’s Mask kom ut på Nintendo 64 i 2000. Spillet er nå remastret og The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D kommer til Nintendo 3DS fredag 13. februar. Det var i en Nintendo Direct (link til Youtube) 14. januar at dette blei annonsert. Dette er samme dato som New Nintendo 3DS kommer ut, og denne kan også fåes i en The Legend of Zelda: Majora’s Mask-spesial utgave.

The Legend of Zelda - Majora's Mask 3D The Legend of Zelda - Majora's Mask 3D

Selv om dette ikke akkurat er retro relatert, så kan det nevnes at det nå åpnes for nedlasting av Wii-titler på Nintendo Wii U. De første ut er:

  • Super Mario Galaxy 2 (14. januar)
  • Donkey Kong Country Returns (22. januar)
  • Metroid Prime Trilogy (29. januar)

Spillene vil koste 160 kroner, men er på tilbud til 80 kroner den første uka etter lansering. Andre titler som kommer etter hvert er Kirby’s Adventure Wii, Pandora’s Tower, Sin & Punishment: Successor of the Skies og Punch-Out!!.

wii_spill_wii_u

Foto: Skjermbilde fra Nintendo Direct

Legg igjen kommentar