Amigacoverdiskmagasin-blader

CU Amiga coverdisk 80, 81 & 82 – Hva skjuler seg på diskettene? [mai 1994]

Coverdiskene til CU Amiga var en viktig kilde for programtilgangen for min Amiga 500. Vanligvis var det to disker som kom med CU Amiga, men i mai 1994 kom det hele tre disketter med denne månedens utgave.

På CU Amiga coverdisk 80 var et av de programmet jeg kanskje har brukt mest på Amigaen min, nemlig OctaMED. Dette var en musikk tracker som lot deg relativt enkelt lage musikk. Denne og andre tracker gjorde deg kanskje ikke til noen eminent musikker, men det var utrolig enkelt å få til en eller annen form for musikk med disse programmenen. Det var veldig gøy å holde på med.

Coverdisk 81 inneholdt en demo av spillet Bubble & Squeak. Denne krevde AGA, noe min Amiga 500 naturlig nok ikke hadde. Så denne demoen fikk jeg aldri prøvd for 30 år siden. Disken inneholdt også noen fonter og klippart.

Det var hele to demoer på coverdisk 82. Den ene var en racer i form av Bump ‘n Burn og krevde 1 MB RAM. Så var det Banshee som var et skytespill. Også dette krevde AGA, noe som gjorde at det tok mange år før jeg fikk se hvordan dette spillet var.

Så coverdiskene på CU Amiga i may 1994 var en flott samling som jeg satte veldig pris på.

CU Amiga coverdisk 80, 81 & 82 - May 1994
OctaMED på CU Amiga coverdisk 80.
CU Amiga coverdisk 80, 81 & 82 - May 1994
Bubble & Squeak på CU Amiga coverdisk 81.CU Amiga coverdisk 80, 81 & 82 - May 1994

Demoer av Bump ‘N’ Burn og Banshee på CU Amiga coverdisk 82Tune 1 lagde jeg i OctaMED i august 1994.

Legg igjen kommentar