magasin-blader

En liten titt på Ultimate Retro PC Gamer Collection

Jeg er stor tilhenger av Retro Gamer som jeg har kjøpt siden blad nr. 2. Her er hovedfokuset på konsoller. Så da jeg kom over PC Gamer sin spesial Ultimate Retro PC Gamer Collection tenkte jeg det kunne være greit å utvide min horisont mot også PC spill. Jeg har for det meste spilt spill på konsoll.

Og dette er noe av det du kan lese om i denne spesialen:

 • A history of violence – Doom
 • RPG Quest
 • Saved games – The Game Preservation Society
 • Full Throttle
 • Theme Hospital
 • Quake II
 • Half-Life
 • Rebuilding a 1998 rig
 • System Shock 2
 • Command & Conquer: Red Alert 2
 • The Sims
 • Deus Ex
 • Star Wars: Knights of the Old Republic
 • World of Warcraft
 • PC Gaming Legends
  • Half-Life 2
  • Lemmings
  • EVE Online
  • SimCity 2000
  • Left 4 Dead
  • Civilization
  • 3D Movie Maker
  • Conquest of Camelot
Ultimate Retro PC Gamer Collection
Ultimate Retro PC Gamer Collection

Legg igjen kommentar