anmeldelse-testFra arkivetmobil

Fra arkivet: Anmeldelse – Angry Birds Space (Android, 2012)

Det finske spillselskapet Rovio Entertainment har gjort stor suksess med sine Angry Birds-spill på mobil. Angry Birds Space kom ut 22. mars 2012 og er faktisk 10 år allerede. En titt i arkivet mitt viser at jeg publiserte en liten anmeldelse av spill 6. april 2012 på frankeivind.net.

Fra arkivet: Angry Birds Space (Android, 2012)

Jeg blei raskt hektet, da det første Angry Birds spillet kom ut. De to neste, Seasons og Rio, var mer av det samme, men greie nok.

Angry Birds Space derimot føles veldig nytt og et friskt pust i Angry Birds-serien. Fra å ha holdt seg på jorden i de tre første spillene, tar de sinte fuglene nå turen ut i verdensrommet.

Fra arkivet: Angry Birds Space (Android, 2012)

Det nye og viktige elementet i Space, er gravitasjon. Planetene har hvert sitt grativasjonsfelt som tiltrekker seg fuglene.

Noen ganger befinner spretterten seg inne i gravitasjonsfeltet og fuglene vil, om de ikke treffer noe, bevege seg sirkulært inn mot sentrum.

Befinner spretterten seg på utsiden av en planets gravitasjon og den ikke blir fanget opp, vil fuglen fly rett fram og inn i evigheten. Så det gjelder å beregne litt for å få fuglen inn i gravitasjonen for å treffe grisene. Av og til må man også seriekoble gravitasjonen til flere planeter.

Jeg har testet Android-versjonen av Angry Birds Space. Likte du det første spillet, vil du så absolutt like dette. Last ned og spill.

Legg igjen kommentar