Commodore 64magasin-blader

En liten titt på nr. 50 av Freeze 64

Denne uka kom nr. 50 av Freeze 64 fanzine. Og denne utgaven preges naturligvis av jubileet. Jeg har lest bladet siden den første ugaven. Vincenzo Mainolfi som er ansvarlig for magasinet oppfordret leserne til å skrive en liten hilsen eller liknende som ville komme i utgave 50. Jeg fikk også med min hilsen.

Dette er noe av det du kan lese i jubileumsutgaven av Freeze 64 nr. 50:

  • Celebrating 50 issues
  • Secret squirrel – Revealing hidden secrets in C64 games
  • Zzback – Decemer 1987 – issue 32 (maniac Mansion)
  • The making of… Firefly
  • Review: Monster Giganto
  • The mouldy cupboard: Alcatraz

Her er mitt lille innlegg i nr. 50 av Freeze 64:

I’ve never had a C64 when I was a child, but played a lot at friends’ and family and bought my own 5-6 years ago. My favorite games was Pitstop 2 and the games from Epyx; Summer Games, Winter Games and California Games. After using the C64 for 35+ years, it’s still great to read an learn more about this great computer. Internet is always a great place to find info, but it’s nothing better than holding and reading a paper magazine like Freeze 64. I’ve supported the magazine since issue 1 and always looking forward to the next one.

Jeg ser at setningen om favorittspill er kuttet ut i bladet.

Freeze 64 nr. 50
På side 8 finner du tekst og bilde av meg.
Freeze 64 nr. 50
Freeze 64 nr. 50
Freeze 64 nr. 50
Bildet av meg som er med i Freeze 64 nr. 50.

Legg igjen kommentar