Master SystemMega Drive/GenesisSegaTilbakeblikk

Tilbakeblikk… Sega News høsten 1994

Etter å ha fått Sega nyheter i posten mer eller mindre gjevnlig siden 1991, da min søste og jeg kjøpte Sega Master System sammen og blei Sega medlemmer, kom det siste nyhetsarket fra Sega i postkassen høsten 1994 (17. november for å være nøyaktig).

På den ene siden vises tilbud på Sega Master System, Mega Drive og Game Gear-spill. Men den virkelig interessante siden er den med nyheter. For tar man en rask titt på denne siden, ser det ut til at spillhøsten 1994 var et fantastisk år for Mega Drive og faktisk Master System eiere. Og det kunne fort bli dyrt om man ville ha alle de gode titlene.

Til Mega Drive kom nemlig både Lion King, Jungelboken, Lost Vikings, Sonic & Knuckels, Virtua Racing og Street Fighter 2, blant annet. Det er ikke like mange titler til Sega Master System, men de er gode spill også her: Aladdin, Jungelboken, Asterix and the great rescue og Daffy Duck in Hollywood.

 

Utvaglet over gode spill som kom til Sega Master System og Mega Drive høsten 1994 er faktisk veldig stort. Her skulle det være noe for en hver smak.
Spilltilbudene fra Sega hos Brio høsten 1994 er veldig gode. Her er det mange gode spill til en relativt rimelig penge.

Legg igjen kommentar