Nintendo Switchnyheter

Nintendo Switch Lite kommer i september

Ryktene har vel svirret en liten stund, men Nintendo bekreftet i dag og presenterte Nintendo Switch Lite som kommer i september 2019.

Nintendo Switch Lite er mindre en den den originale konsollen og er nok først og frems bergnet på barn. Det vil kan kun spilles i håndholdt modus og kan dermed ikke kobles til TV. Joy-Con kontrollerne er en integrert del av konsollen og kan dermed ikke taes av.

I tillegg til dette har Nintendo fjernet HD Rumble og IR-kameraet som er på den ene Joy-Conen. Alt dette gjør at konsollen blir en del billigere. Den vil koste $200 som er $100 mindre enn vanlig utgave. Jeg har ikke sett noen norsk pris ennå.

Denne konsollen har nok sin plass for en lang rekke spillere, men for min del holder jeg meg til Nintendo Switch som jeg kjøpte på lanseringsdagen.

Legg igjen kommentar