NintendoNintendo Switchnyheter

Donkey Kong 3 og Wrecking Crew på Nintendo Switch Online i juli

Jeg har vært noen uker på ferie, så det var først nå jeg hadde mulighet til å oppdatere Nintendo Swith Online-appen med nye NES-spill. I midten av juli dukket nemlig Donkey Kong 3 og Wrecking Crew opp. I tillegg var denne månedens spesialversjon spillet Mighty Bomb Jack.

Nintendo la også til en ny funksjon for alle spill, nemlig muligheten for å spolle tilbake. Kan være kjekt om man gjør en liten bommert. Det er kanskje litt juks. Men har man spilt disse spillene i 30+ år, så er det lov med litt hjelp.

Donkey Kong 3 (1984) er enda en oppfølger til det originale spillet. Kanskje ikke det jeg har spilt mest og sikkert like vanskelig som originaler (sliter fremdeles med det).
Wrecking Crew (1985) er litt sånn Rive Rolf, slå deg løs og ødelegg det som er.

Legg igjen kommentar