magasin-blader

Barndomsminner all mass

Rett før sommeren i 2017 kom bladet The Ultimate Retro Collection ut. Dessverre var jeg litt for sein til å bestille det. Heldigvis er det bladet nå kommet i nytt opptrykk. Du kan få det på myfavouritemagazines.co.uk.

Bladet tar for seg alt av det du husker fra din barndom på 80-tallet, og en del ting du kanskje ikke husker like godt. Du får en liste over filmer som var med på å definere 80-tallet. Leker som Star Wars, Transfomers, Care Bears og ikke minst Turtles.

Rubikskube blir også nevn. Den firkanta klossen som kunne gå deg på nervene. View-Master og Sony Walkman. Konsollene Sega Master System og Nintendo NES får også sine sider.

Det er mye mimring i å lese The Ultimate Retro Collection. Gøy å se tilabake på “alt” fra barndommen.

Superted var en av mine favoritter som barn og noe jeg måtte ha med meg på Frokost-TV en lørdag morgen.
Selv 30+ år etter, sliter jeg fremdeles med Rubiks kube.
Sega Master System og Nintendo NES var store konkurrenter. Jeg valgte Sega sin 8-bit konsoll.
Det var mange gode filmer på 80-tallet og mange av dem har blitt klassikere.

Legg igjen kommentar