GameCubeKickstarterNintendo

Kickstarter: GAMECUBE ANTHOLOGY – The Ultimate Book

Dette kan nok være en interessant Kickstarter for mange. The GameCube Anthology er en bok som tar for seg nettopp GameCube. I korte trekk vil boka ta for seg maskinvaren, spill og historien. Kickstarteren er over 13. januar, så det er ikke mange dager igjen om du ikke har støttet denne.

Kickstarteren The GameCube Anthology finner du her.

Kan i samme slengen nevne en annen Kickstarter: The Story of the Sinclair ZX Spectrum in Pixels – A REPRINT. Jeg støttet denne Kickstarteren da boka kom første kan. Den er veldig flott og fin å ha i samlingen sin. Har du ikke boka fra før, er det en fin sjanse å støtte denne nå. Reprinten av boka er allerede finansiert og Kickstarteren varer fram til 27. januar.

Legg igjen kommentar