anmeldelse-testNintendoVirtual Boy

Anmeldelse: Mario’s Tennis (Virtual Boy, 1995)

Mario's Tennis (Virtual Boy, 1995)

Du har kanskje spillt Mario Tennis på både Game Boy Color og Game Cube, men visste du at Mario startet sin tennis karriere på Virtual Boy?

Mario’s Tennis var et av fire spill som var tilgjengelig på Nintendo Virtual Boy, da maskinen blei lansert i 1995 i Japan. Spillet kom sammen med Virtual Boy, da konsollen kom ut i USA noen uker senere.

Mario’s Tennis er et tennis spill (det gjettet du kanskje) uten noe fiksfakseri. I de senere tennis-spillene med Mario, kan få ulike bonus, åpne nye ting osv. Det er ikke tilfellet på Virtual Boy.

Det er sju karakterer å velge mellom: Mario, Luigi, Princess Toadstool, Yoshi, Toad, Koopa og Donkey Kong Jr. Alle med litt forskjellige egenskaper.

Du kan spille både Singles og Doubles. I begge varianter kan du spille enkeltmatch eller turnering og 1 eller 3 set. Du kan også velge mellom vanskelighetsgradene Easy, Normal og Hard.

Det var planlagt multiplayer funksjon i spillet, men det er dessverre ikke mulig å spille mot en annen spiller. Selv om Virtual Boy har en egen kontakt for link-kabel, blei denne aldri lansert. Det kan derfor fort bli litt kjedelig å hele tida spille mot CPUen.

Grafisk er spillet helt greit og det gir absolutt en god 3D følelse.

Mario’s Tennis kan nok virke litt kort og repetitivt, men er likevel et av de bedre jeg har spilt på Virtual Boy.

Utvikler: Nintendo
Utgiver: Nintendo
Utgitt: 1995
Kategori: Sport
Spillerer: 1
Platform: Nintendo Virtual Boy

This slideshow requires JavaScript.

One thought on “Anmeldelse: Mario’s Tennis (Virtual Boy, 1995)

Legg igjen kommentar