artikkelMaster SystemPC DOSSega

Retropåske 2015

I ferier når jeg er hjemme hos mine foreldre, pleier jeg å lete fram den gode gamle Sega Master System som jeg kjøpte sammen med min søster i 1991. Også denne påska blei det gode spill spilt og jeg og min søster fikk testet noen nye.

Har du spilt noen gamle spill i det siste?

Back To the Future II (Master System)

Ideen om å kunne spille Back to the Future høres veldig god ut. Men så feil kan man faktisk ta. Til tross for uttalige forsøk, klarte hverken min søster eller jeg å komme oss gjennom det første brettet. Dårlig styring og kollisjonsjekk gjorde dette til en dårlig opplevelse. Vi var raskt over på neste spill.

Retropåske 2015 -  Back to the Future II

Land of Illusion starring Mickey Mouse (Master System)

Dette er oppfølgeren til Castle of Illusion og virker veldig bra. Jeg spilte ikke så mange brettene nå, men likte det jeg spilte. Absolutt et spill jeg vil sette av tid til for å spille igjennom. God grafikk.

Retropåske 2015 - Castle of Illusion

California Games (Master System)

Dette er en god gammel slager og et sportsspill jeg liker veldig godt. Har spilt dette veldig mye. Denne gangen fikk jeg også til skatinga. Surfinga går som en drøm og jeg føler meg veldig god på flying disc.

Retropåske 2015 - California Games

Wonder Boy III: Dragon’s Trap (Master System)

Dette er min absolutte favoritt og etter min mening det beste spillet på Master System. Wonder Boy III er en god blanding av platform og RPG-spill. Selv om spillet er lineært, så føles det ikke slik, da man likevel har ganske stor frihet til å gå hvor man vil. Dette spillet må bare spilles.

???????????????

Day of the Tentacle (PC)

Jeg har hørt mye bra om Day of the Tentacle, så det var på tide å prøve spillet selv. Jeg kjøpte det faktisk for mange år siden på eBay, men det var først denne påska at spillet fant sin plass i CD-ROMen. Kommer absolutt til å fortsette med dette.

Retropåske 2015 - Day of the Tentacle

The Sims (PC)

Dette spillet kjøpte jeg sammen med min lille søster, da det kom i 2000. Mine søstre jeg spilte dette svært mye i sin tid, en halvtime hver. Men det var jo like gøy å se de andre spille. Halvparten av moro var å innrede huset simmene skulle bo. Jeg var litt ute av trening og glemte at simmene burde lese seg opp på det de skulle holde på med. Det endte med at tre simmer døde som følge av en brann forårsaket av matlaging. Da hadde jeg spilt kun gått 30 minutter. Og nei, denne gangen drepte jeg dem ikke med vilje.

???????????????

Legg igjen kommentar