nyheter

Nytt Wonder Boy-spill på gang

Monster Boy and the Wizzard of Booze

Jeg liker Wonder Boy-serien veldig god. Det vil vel si, jeg har egentlig spilt mest Wonder Boy III: Dragon’s Trap på Sega Master System. Og det er årevis siden det sist kom et Wonder Boy spill.

I løpet av 2015 kommer Monster Boy and the Wizzard of Booze ut på i alle fall PC og PS4. Spillet startet som et Kickstart-prosjekt i 2014 under navnet Flying Hamster. Men så kom utgiveren FDG Entertainment til spillstudioet Game Atelier (som utviklet Flying Hamster). Nå er også Ryuichi Nishizawa som var med å utvikle Wonder Boy Monster World-serien på Sega med på laget.

Monster Boy vil være et 2D-platformspill hvor Monster Boy kan skiflte mellom fem ulike skapninger. Virker som et lovende spill.

Nettsiden til spillet monsterboy.com.

Traileren under er fra det nå kansellerte Flying Hamster II, så en del figurer og slikt blir byttet ut, men gir en pekepinn på hva man kan forvente i det nye Monster Boy-spillet.

This slideshow requires JavaScript.

2 thoughts on “Nytt Wonder Boy-spill på gang

 • Wonderboy spillene er virkelig noen perler. Favoritten står mellom Wonderboy III – Dragons Trap på SMS og Monster World IV på Mega Drive 😀

  Reply
  • Jeg har bare såvidt sett på Monster World til Mega Drive, må vel få spilt det snart en gang også 🙂

   Wonder Boy III til Master System har jeg derimot spilt veldig mye, og det er et fantastisk spill!

   Reply

Legg igjen kommentar