HyperkinnyheterRetron 5

Retron 5 endelig med CE-godkjenning

Det har vært en lang vei for Retron 5, klone-konsollen fra Hyperking (les min anmeldelse av konsollen her). Etter mange utsettelser, dukket den opp i amerikanske butikker i månedskiftet mai-juni 2014 (planlagt lansering var 2013). Men noen umiddelbar europeisk lansering kunne man se langt etter. Konsollen manglet nemlig CE-godkjenning som kreves av elektriske artikler for salg i Europa.

Men nå er heldigvis CE-merkingen i boks. Det betyr at konsollen nå kan selges fra europeiske nettsteder. Jeg er litt usikker på om det er noen norske nettbutikker som selger Retron 5, men du kan blant annet bestille (ikke lager ennå) fra svenske kaptenkrok.se og engelske funstock.co.uk.

Selv bestilte jeg min fra Amazon.com.

Her er meldingen Hyperkin la ut på Facebook rett før helga:

We’d like to announce that the RetroN 5 has received CE Certification. A European release date will follow.

In the coming months, we will initiate new European packaging, new units manufactured with said packaging, shipping them overseas, and awaiting customs for approval.
We greatly appreciate your support.

Retron 5

Legg igjen kommentar