anmeldelse-testbøkerCommodore 64

Bokanmeldelse: Commodore 64: A Visual Commpendium (2014)

Commodore 64: A Visual Commpendium

Det siste året har jeg kjøpt en rekke bøker som har med retro spill å gjøre. Commodore 64: A Visual Commpendium kom ut nå i høst. Boka startet som et Kickstarter-prosjekt i vår.

Dette er en svært enkel, men godt gjennomført bok. Tittelen avslører jo egentlig hva slags bok det er, nemlig et visuelt kompendium.

Boka består av 230 sider. I de fleste tilfeller er det et skjermbilde fra et spill som dekker to sider. Dette er akkompagnert av enten litt fakta om eller en liten anmeldelse av spillet. For noen av spillene er det også ord fra de som lagde spillet.

Tidspersktivet er fra Commodore 64 sin begynnelse til de siste spillene kom ut. Noen av de siste års homebrew spill er også kommet med.

Det er veldig gøy å sitte og bla igjennom denne boka. Jeg hadde ikke Commodore 64 som barn, men en god del av spillene spillte jeg hos kamerater eller familie. En del av spillene er også ukjente for meg.

Det som er sikkert, er at når jeg blar igjennom bok, så får jeg lyst til å spille både det ene og det andre spillet. Med en nyinnkjøpt Commodore 64, er det nå mulig!

Commodore 64: A Visual Commpendium er boka for deg som lider av nostalgi! Dette er et godt kjøp.

Jeg kjøpte mitt eksemplar hos Funstock.co.uk.

This slideshow requires JavaScript.