messer/utstillingernyheter

Gjester på Retromessa 2024

Det er ikke så lenge til lørdag 17. og søndag 18. august som er datoen for årets Retromessa i Runarhallen, Sandefjord. I år er messa 10 år og det startet i 2014 som Retrospillmessen.

I løpet av de siste månedene har folkene bak Retromessa gjevnlig sluppet nyheter om hvilke gjester som kommer på årets messe. Og det er faktisk en veldig fin liste. Er du musikkinteressert, så har du mulighet til å snakke med Chris Huelsbeck som blant annet har laget musikken til Turrican. Yoko Shimomura har lagt musikk til blant annet Street Fighter og Super Mario RPG. Ross Tregenza står for musikk til blant annet Cuber Punk 2077 og Team Sonic Racing.

Kevin Bayliss, Chris Marlow og Paul Machacek som har lagd spill for Rare kommer. I tillegg kommer Metal Jesus Rocks (Jason Lindsey), Rob The Sir og Broon, og Heather Stevens.

Dan Wood og Ravi Abbott fra min favoritt podcast The Retro Hour kommer også. Alltid hyggelig å snakke med dem.

Programmet er ikke klart ennå og fremdeles kan det kanskje dukke opp noen nye gjester. Men det er mye som tyder på at jubileumsmessen kan bli veldig fin. Jeg tro det kan bli en del spennende paneler. Og gleder meg veldig!

For siste nytt anbefales nettsida deres retromessa.no.

 

Legg igjen kommentar