Mega Drive/GenesisNESSNES (Super Nintendo/Famicom)

Ellos katalog fra juli 1993 med Sega og Nintendo spill

Sommeren 1993 satt jeg å klippet ut noen sider fra en Ellos katalog med spill fra Sega og Nintendo. Jeg var ferdig med ungdomskolen og gjorde meg klar for allmennfag på videregående. I mellomtiden drømte jeg meg litt bort på alle spillene og konsollene jeg ikke hadde.

Disse utklipene fra juli 1993 viser spill NES, Game Boy, Super Nintendo og Mega Drive. Her var det mye man kunne ønske seg.

Prisene kan kanskje virke noe høye. Regner man om til dagens kroner (ved hjelp av Norges Bank sin priskalkulator), ville et Super Nintendo spill i 2023 kostet mellom 1300 og 1500 kroner.

Det var ofte kun et skjermbilde som skulle selge inn spillet sammen med en liten tekst, som for eksemple til Flashback for Mega Drive: “Tatt til fange på en fremmed galakse! Røm, redd jorden og finn hukommelsen din som er visket ut!”

Jeg er glad jeg har tatt vare på slike utklipp. Det er gøy å se på 30 år etter!

Ellos katalog - juli 1993

Ellos katalog - juli 1993

Ellos katalog - juli 1993

Legg igjen kommentar