artikkeljubileum

15 år som spillblogger

I dag kan jeg feire 15 år som spillblogger. Jeg opprettet bloggen Technofranki på Blogspot 26. april 2006. Den gangen blogget jeg på engelsk. Jeg skrev små anmeldelser, om spillnyheter og la ut trailer til spill sånn i all hovedsak.

Etter noen år på Blogspot, opprettet jeg et eget domene, technofranki.net, i september 2008. Der holdt jeg på fram til 2011. Under denne perioden dukket det også opp noen spillreaterte innlegg på frankeivind.net.

I 2013 fant jeg ut at jeg ville skrive om retro. Så da opprettet jeg Frank’s retro blog. Også denne gangen valgte jeg å skrive på engelsk.

Men sommeren 2014 fant jeg ut at jeg ville skrive om retrospill på norsk. Så da opprettet jeg denne bloggen og har holdt på med den siden da. Det har gått litt i perioder hvor mye jeg har fått skrevet av artikler og anmeldelser, men synes selv jeg ligger på et greit nivå (om jeg skal skryte av meg selv). Det tar fort noen timer for på lengre artikler og anmeldelser.

I ettertid skulle jeg kanskje har valgt en litt videre navn, så derfor kan det også dukke opp spill av nyere dato også. Men det er jo litt artig å tenke på at da jeg startet med spillblogging i 2006 var Xbox 360, Nintendo Wii og Playstation 3 topp moderne konsoller. De er nå, eller nærmer seg i alle fall, kategorien retro.

Men akkurat nå er jeg godt fornøyd med å ha blogget om spill i hele 15 år! 2021 byr på en rekke spilljubileer og det gleder jeg meg til å skrive om.

15 år som spillblogger
15 år som spillblogger

Legg igjen kommentar