NESNintendoNintendo Switch

Vs. Excitebike, Clu Clu Land og Donkey Kong Jr. på Nintendo Switch Online i mai

Da har vi kommet til en ny måned og klar for en ny oppdatering av NES-appen på Nintendo Switch. Et par dager før 17. mai dukket Vs. Excitebike, Clu Clu Land og Donkey Kong Jr. opp i appen til Nintendo Switch Online. Personlig er jeg mest spent Vs. Excitebike. Dette er Famicom disk drive utgaven som har en del funksjoner NES-versjonen mangler.

Clu Clu Land kom på Famicom 1984 og var en av lanseringstitlene, da NES kom ut i 1986.
Donkey Kong Jr. var opprinnelig et arkadespill og kom ut i 1982. Det var også et av lanseringstitlene for Famicom i 1983. Spillet er også konvertert til en rekke andre formater som Atari 2600 og ColecoVision.
Vs. Excitebike kom ut på Famicom Disk System og har en funksjon NES-versjonen mangler, nemlig muligheten til å lagre banene man lagrer. Excitebike dukket første gang opp på Famicom i 1984, også arkadeversjonen kom ut dette året. På NES kom den 1986, mens Vs. Excitebike kom i 1988.

Legg igjen kommentar