3DSNintendoWii U

Nintendo slår av online multiplayer for 3DS og Wii U i april 2024

Det er alltid litt leit når et selskap slår av en funksjon for godt på sine produkter. Nintendo annonserte onsdag 4. oktober at de vil avslutte online spilling og komunnikasjon på Wii U og 3DS i april 2024. Nøyaktig dato kommer på et senere tidspunkt.

Dette kommer kanskje ikke som noen overraskelse, siden Nintendo stengte eShop på både 3DS og Wii U i mars i år. Nintendo 3DS kom i 2011 og Wii U kom året etter i 2012.

Det betyr at man fra april neste år ikke kan spille mot hverandre på nett. Selv om disse konsollene er over 10 år gamle og det faktisk er en stund siden jeg har spilt online med disse konsollene, så er det jo på en måte litt trist. En æra er jo over.

Du kan lese litt mer om dette på nintendo.co.uk.

Nintendo 3DS - Wii U online shut-down
Nintendo 3DS – Wii U online shut-down

Legg igjen kommentar