3DSanmeldelse-testDSiWareGame & WatchNintendo

Anmeldelse: Game & Watch – Donkey Kong Jr. (DSiWare)

Anmeldelse blei første gang publisert på frankeivind.net i april 2010. Spillet finner du også på Nintendo 3DS til 16 kroner.

Husker du Nintendo sine Game & Watch spill fra 80-tallet? Nå er de tilbake, men denne gangen som DSiWare på Nintendo DSi. Selv om jeg har spilt flere av Game & Watch spillene, hadde jeg aldri noen slike selv. Derimot hadde jeg et par andre (og noe billigere) LCD spill.

Nintendo ga totalt ut 60 Game & Watch spill. Senere har de gitt ut Game & Watch Gallery på både Game Boy og Game Boy Advance. Og nå har de begynt å gjøre spillene nedlastbare på Nintendo DSi til 200 poeng pr. spill.

Donkey Kong Jr. kom ut i 1982 og er en avlegger av det utrolig populære spillet Donkey Kong (kan i den forbindelse anbefale filmen King of Kong: A Fistful of Quarters). Spillet går i korte trekk ut på å låse opp buret til Donkey Kong Jr., men du må passe deg for både fugler og små krokodillermunner (tror det er det det er).

Spillet er veldig enkelt i sin form og passer veldig fint som vente-spilling eller om du har noen få minutter til overs. Å prøve og slå sin egen rekord er alltid gøy å få til.

DSiWare versjonen av Donkey Kong Jr. er en god etterlikning av det orginale LCD-spillet. Skjermbildet ser ut som den gamle LCD-skjermen og du kan svakt antydel alle figurene i “LCD-skjermen”. Lyden er i gode gamle pip-pip standard, men noe annet ville være å ødelegge et godt orginal spill.

For 200 poeng er Donkey Kong Jr. er svæt godt kjøp og et av de beste Game & Watch spillene som nå er tilgjengelig på Nintendo DSi.

One thought on “Anmeldelse: Game & Watch – Donkey Kong Jr. (DSiWare)

Legg igjen kommentar