artikkelMaster SystemSega

Retropåske 2016

Når jeg er hjemme i ferier hos mine foreldre, pleier jeg å ta fram vår gamle Sega Master System og spiller sammen med mine søstre. Påske i år var intet unntak. Hadde med meg en rekke spill jeg ikke har spilt på en stund.

Out Run

Dette er en av mine favoritter på Master System. Selv om jeg har spilt dette mye, kan jeg ikke kalle meg ekspert på spillet. Har en tendens til å treffe et tre i sving, og da er det gjort. Klarte å komme i mål med bare to sekunder til overs.

Retropåske 2016

Indiana Jones and the Last Cursade

Jeg husker vi spilte dette spillet en del i barndommen. Den gang kom vi ganske langt. Nå var det så vidt vi kom forbi de to-tre første mennene. Det gikk heldigvis bedre etter hvert. En titt i manualen hadde nok hjulpet på å finne ut hvordan man hopper fra tau til tau.

Retropåske 2016

Wonder Boy in Monster World

Jeg har spilt Wonder Boy 3 veldig mye. Men denne oppfølgeren fra 1993, har jeg så vidt testet. Men kommer til å bruke litt mer tid på det etter hvert. Virker som et bra spill. God grafikk. Og du får muligheten til å spille på en ocarina (ikke bare Link altså).

Passordsystemet med sine 45 tegn er jo et lite mareritt da.

Retropåske 2016

Lucky Dime Capper starring Donald Duck

Jeg husker at vi kom ganske så langt på dette spillet som barn. Nå dør vi for et godt ord og sliter oss gjennom brettene. Det var da ikke så vanskelig i “gamledager”? Morsomt gjensyn, selv om det til tider føltes frustrerende.

Retropåske 2016

Chuck Rock

Synes dette spille var litt kjedelig. Ingen musikk og kun sort bakgrunn gjorde at det ikke var så veldig inspirerende å spille. Grafikken ellers var god. Men det kan jo hende at jeg ikke ga det nok tid.

Retropåske 2016

Populous

Jeg fant raskt ut at dette ikke var et spill man starter på halv ett om natten. Ikke fordi jeg tror det er dårlig, men det er et spill man må ha litt god tid til når man skal spille. Så skal teste dette ut mer senere.

Populous var poplært på Amiga, da det kom i 1989 og regnes av mange som det første gudespillet.

Retropåske 2016

Legg igjen kommentar