anmeldelse-testCommodoreCommodore 64

Anmeldelse: Back to the Future (Commodore 64, 1986)

Back to the Future (C64, 1986)Jeg må si jeg hadde litt problemer med å finne ut hva man skulle gjøre i dette spillet. Back to the Future er jo en flott film, men noe godt spill er det ikke.

Du er i 1955 og som Marty McFly og målet er å få George McFly til å tilbringe så mye tid som mulig sammen med Lorraine. Det er en del ulike objekter du kan bruke som for eksempel gitar og romdrakten og det gjelder å bruke disse tingene på rett sted. Du har mulighet til å besøke blant annet skolen og kaffen. Uheldig vis dukker Biff Tannen til stadighet opp, slår deg ned og gjør det vanskelig for deg.

Det er to bilder nederst på skjermen. Etter hvert som du gjør ting riktig, kommer det flere og flere deler på på familiebildet til høyre. Bildet til venstre av Marty McFly forsvinner gradvis etter som tiden går, om man da ikke gjør de rette tingene.

Grafikken er vel sånn passe grei. Kanskje med unntak av Doc, er det ikke så lett å gjennkjenne karakterene fra filmen.

Back to the Future på Commodore 64 er ingen høydare. Småfrustrerende å ikke helt vite hva man skal gjøre og dermed er ikke motivasjonen for å spille spillet helt tilstede. Tiden din brukes bedre om du ser filmen en gang til.

 Utvikler: Software Images
Utgiver: Electric Dreams Software
Utgitt: 1986
Kategori: Eventyr
Spillerer: 1
Platform: Commodore 64

This slideshow requires JavaScript.

Legg igjen kommentar