Amigaanmeldelse-testCommodoreCommodore 64

Anmeldelse: Oh-no! more Lemmings (Amiga, 1991)

Oh-no! more Lemmings (Amiga, 1991)

Med den store suksessen til Lemmings, var det ikke så rart at det kom mer av de grønnhårete skapningene. Oh-no! more Lemmings er mer i samme gate, og det er ingen dårlig ting.

Oh-no! more Lemmings er ingen direkte oppfølger til det første spillet, men en utvidelse av det. Spillet kom ut i to utgaver på Amiga, som en data disk til de som allerede hadde originalspillet og som en standalone.

Siden dette spillet følger er en utvidelse, så er grafikken helt den samme. Altså like god som før! Men designet av banene er selvfølgelig nye, og 100 i stykket. I tillegg er det 10 nye 2-spiller brett.

Vanskelighetsgradene har også fått nye navn; Tame, Crazy, Wild, Wicked og Havoc. 20 brett i hver. Tame er nettopp det, tampt og veldig lett. Og godt er kanskje det. For jeg sliter virkelig med de andre vanskelighetsgradene. Har ikke spilt de så veldig mye (eller kommet langt), men her kreves det planlegging og omspill (både to, tre og sju ganger) før man (jeg) kommer videre.

Om du likte det originale Lemmings, er det også kjekt å ha Oh-no! more Lemmings i samlinga si. Mer av det samme, men like gøy!

 Utvikler: DMA Design
Utgiver: Psygnosis
Utgitt: 1991
Kategori: Puzzle
Spillerer: 1-2
Platform: Commodore Amiga

This slideshow requires JavaScript.

One thought on “Anmeldelse: Oh-no! more Lemmings (Amiga, 1991)

Legg igjen kommentar