anmeldelse-testGame Boy AdvanceNintendo

Anmeldelse: Elf – The Movie (Game Boy Advance, 2004)

Elf - The Movie (Game Boy Advance, 2004)

Filmen Elf er svært underholdende og morsomt. Jeg blei først oppmerksom på den for noen år siden, og den er nå fast med i bunken filmer jeg ser til jul.

Elf – The Movie til Game Boy Advance er kanskje ikke et veldig spennende spill. Det virker som et ganske ordinært platformspill. Jeg må innrømme at jeg ikke har spillt så veldig mye, men akkurat nok for en liten juleomtale.

For dere som ikke har sett filmen, så er Buddy et menneske, men har vokst opp hos alvene på Nordpolen. Noe han oppdager i svært voksen alder. I spillet skal du som Buddy ta deg fra Norpolen til New York for å finne din biologiske far.

Spillet er ikke altfor vanskelig og skulle passe greit for de små, som dette spillet antakelig er tiltenkt. De bretta jeg spillte gikk ganske greit, selv om jeg døde på de dummeste måter. Du har ingen liv, men et godteri-meter som minker litt hver gang du faller utfor eller treffer noe du ikke bør treffe. Heldigvis er verdene fullt av godteri, så er lett å fylle opp.

Det finnes også tre enkle bonusspill: Snowman Building, Santa Says… og Gobbler’s Workshop. Du lager henholdsvis snømenn, putter gave i julenissens sekk og pakker skopar i esker.

Som sagt, ikke det mest underholdene spillet.

This slideshow requires JavaScript.

Legg igjen kommentar