anmeldelse-testMaster SystemSega

Retrospilltester: World Games – Sega Master System

Dette er del 3 av 6 i min samtidsretro anmeldelser av Sega Master System spill. Anmeldelsene blei skrevet i 1991-92, da jeg var 14-15 år gammel. Det som blir omtalt som redaksjonen, er min søster og meg.

Du kan følge mine samtidsretro anmeldelser på taggen retrospilltester. Anmeldelsen er skrevet 23. desember 1991, og er tidligere publisert på frankeivind.net.

World Games

World Games

World Games er et av mange sportsspill til Master System. Men Summer Games er mye bedre. Nå over til World Games som skal presenteres her.

I starten kommer en meny fram der du kan velge mellom øvelse, konkurranse i alle grener, konkurranse i noen grener, konkurranse i en gren og for å se på verdensrekordene.

Det finnes fire forskjellige sportsgrener: Barrel jumping (skøytehopp over tønner), Log rolling (tømmerstokkbalansering), Bull riding (okse ridning) og Caber toss (stamme-tømmer-kasting).

Velger du øvelse i en gren, kan du velge hvilken gren du vil øve i. Du kan øve så lenge du vil og når som helst gå tilbake til menyen.

I konkurranse kan du konkurrere mot opptil fire personer samtidig. En spiller om gangen, unntatt i Log rolling, da spiller to samtidig. Er det oddetall spillere, spiller de mot computeren.

Det deles ut tre medaljer i hver øvelse. Sammenlagt poengsum regnes også.

Redaksjonens vurdering

Spillet har visse mangler, bare noen av nasjonalsangene spilles og det er dårlig spillekontroll. Grafikk og lydmessig sett er World Games et dårlig spill i forhold til California Games og Summer Games. En vesentlig mangel er at verdensrekorder du setter blir visket ut av minnet så fort du slår av maskinen.

Grafikk & lyd: 3.5 av 5
Spillkontroll: 3.0 av 5
Utfordring: 4.0 av 5
Underholdning: 3.0 av 5
Sjanger: sport
Antall spillere: 1-4
Continue: Nei
Utgiver: Epyx (1989)

 

This slideshow requires JavaScript.

Legg igjen kommentar