anmeldelse-testMaster SystemSega

Anmeldelse: Summer Games (Sega Master System, 1991)

Jeg har mange minner fra Summer Games, men det er først og fremst på Commodore 64 hvor spillet kom i 1984. Sega Master System fikk sin versjon i 1991.

Summer Games på Master System har fem ulike idrettsgrener å konkurrere i, tre færre enn på Commodore 64. Grafikken er fargerik, om noe “klumpete”.

Spillet bør absolutt spilles sammen med andre, da det kan bli litt kjedelig å spille det alene. Opp til fire spillere kan spille sammen.

Pole vault

Det gjelder å time riktig både når man skal sette ned staven og slippe den for å gå over lista. Synes det er litt vanskelig. Heldigvis er det nok vanskelig for dine motstandere også, så det kan bli riktig så morsomt.

100m dash

100 meter er et typisk trykk-så-raskt-du-kan øvelse. Du må riktignok finne en fin rytme, hvis ikke kan det gå i litt rykk og napp.

Gymnastics

Her må det nok øves litt for å få til noen flotte hopp. Litt snurring i lufta skal nok gå greit. Problemet er nok å lande rett på begge beina.

Platform diving

Du skal gjennom en rekke stup, både forlengs og baklengs. For min del blei det en god del kråkestup uten de alt for høye poengsummene.

100m freestyle

En ny trykk-så-fort-du-kan øvelse, denne gangen i det våte elementet.

 

Utvikler: Epyx
Utgiver: Sega
Utgitt: 1991
Kategori: Sport
Spillerer: 1-8
Platform: Sega Master System

Legg igjen kommentar