AtariAtari 2600Mega Drive/GenesisnyheterSega

Til høsten kommer nye Atari 2600 og Mega Drive-konsoller fra AtGames

AtGames har i mange år laget retro-konsoller med Sega og Atari spill. Til høsten kommer en rekke nye utgaver av disse konsollene. I følge pressemeldingen er det ikke mindre en seks nye varianter AtGames kommer med. Norske priser har jeg dessverre ikke, men de ligger på 60-80 dollar. Tilsvarende konsoller selges for rundt 800 kroner nå.

Av Atari spill vil du blant annet finnet klassikere som Missile Command, Asteroids, Centipede, Millipede og Frogger.  På Sega konsollene vil du finne blant annet Sonix, Phantasy Star, Shinig Force, Mortal Kombat, Comix Zone og Columns.

Sega Genesis Flashback

Her i Norge kjenner vi Genesis som Mega Drive. Sega Genesis Flashback likner på original konsollen. Den har 85 innebygdespill, i tillegg til en cartridge port som gjør det er mulig å spille originale Mega Drive og Genesis spill på den. Den har i tillegg to tråløse håndkontrollere inkludert og har også port til to original kontrollere. Sega Genesis Flashback har 720p HDMI med ulike filtreringer og mulighet for å lagre/pause/spole for alle spill.

Sega Genesis Classic Game Console

Denne utgaven er en nyversjon av tidligere utgaver og kommer med 81 spill innebygd. Kommer med to kontrollere.

The Ultimate Portable Game Player

Dette på mange måter den bærbare varianter av overnevnte konsoll. Den har 85 innebygde Sega Mega Drive og Genesis spill. I tillegg støtter den SD-kort slik at mange legge til egne spill. Konsollen har oppladbart batteri, kommer med en 2.8″ skjerm og det er mulig å koble den til TV.

Atari Flashback 8 Gold

Dette er en helt ny utgave med hele 120 innebygde spill. I likhet med Flashback-utgaven til Sega, kommer denne konsollen med to tråløse kontrollere som likner joysticken til Atari 2600. Det er to porter til original kontrollere. Konsollen støtter 720p og har også mulighet for lagre/pause/spole for alle spill.

Atari Flashback 8 Classic Game Console

Dette er ny-utgave av tidligere versjoner og inneholder 105 spill. To kontrollere er inkludert, i tillegg er det to porter som passer til original kontrollere.

Atari Flashback  Portable Game Player

Her har du muligheten til å spille 70 game på farten på den 2.8″ store skjermen. Oppladbart batteri og støtte for SD-kort.

Eskene i all sin prakt

Sega Genesis Flashback
Classic Game Console
Ultimate Portable Game Player
Atari Flashback® 8 Gold
Atari Flashback® 8 Classic Game Console
Atari Flashback® Portable Game Player

Legg igjen kommentar