artikkelmesser/utstillinger

Retro på SpillExpo

Forrige helg, var jeg på SpillExpo i Lillestrøm som var 11.-13. november. Mye folk på lørdagen (som vanlig) og lange køer, kanskje spesielt til Playstation VR (noe jeg ikke prøvde). Komplett dominerte som vanlig lydmessig i alle fall. Jeg savnet Microsoft som ikke var til stede med egen stand i år. Så var det gøy å se alle indiutvigklerne som var der.

Det er også veldig gøy å se at retrospillene har sin plass på en messse som SpillExpo. Spillmuseet var tilstede og skuffet ikke. De hadde med seg en rekke maskiner som folk kunne prøve seg på. Det var både Sega og Nintendo-konsoller i tillegg til blant annet en Amiga og noe fra Atari. Flere montre var fyllt med ulike spill som er artig å se på. Det var godt med folk på denne standen. Spillmuseet arrangerer Retrospillmessen i Sandefjord 20.-21. mai 2017.

Det var også noen selgere tilstede på messa som solgte retrospill. RetroPlay hadde et godt utvalg, men veldig høye priser. Så må det jo også nevnes tilstanden så veldig god ut. Retroland og Poromagia Oy hadde hyggeligere priser, men ikke like stort utvalg. Fikk kjøpt meg noen bilspill til Nintendo 64 og noen svenske utgaver av Nintendo Magasinet.

Man blir litt sliten og traske rundt på en messe en hel dag, men det var veldig artig selv om det føltes som at noe manglet på årets messe uten at jeg helt kan sette fingeren på det.

Foto: © 2016 – Frank Eivind Rundholt

fghj
Det var mange som testet spill og koste seg på Spillmuseet sin stand.
dfhg
Dreamcast og Chu Chu Rocket.
sdfgs
Opa Opa på Sega Mark III. Vi kjenner denne konsollen som Master System her i Norge.
sdfsd
Sega prøvde seg på 3D-spill på slutten av 80-tallet til sin Master System. Det ble gitt ut kun åtte Sega 3D-spill. Her Zaxxon 3-D.
sdfgsdfg
En monter med spill til Atari-maskiner.
asdf
En rekke av Zelda-spillene som er utgitt.
jk
Veldig godt utvalg av spill hos RetroPlay, men dessverre litt høy pris.
spillexpo-retro-2016_02
Ikke så stort utvalg hos Retroland, men hyggeligere priser.

2 thoughts on “Retro på SpillExpo

Legg igjen kommentar