anmeldelse-testNESNintendo

Test av Retro Receiver fra 8bitdo

Retro Receiver - 8bitdo

Det er er svært mange år siden Nintendo lanserte sin NES Satellite som ga deg muligheten til å spille tråløst med NES ved bruk av en infrarød kontroller. Teknologien har tatt noen steg siden 1989, og tråløsspilling er nå tilbake med Retro Receiver fra 8bitdo.

8bitdo og Analogue har gått sammen om å lage Retro Receiver. Førstnevnte er kjent for sine bluetooth kontrollere i retrostil, mens Analogue har lagd nye NES konsoller (basert på hardware og ikke emulering). Foreløpig selges Retro Receiver eksklusivt hos Play-Asia [affiliate lenke] for US$19.99.

Før du starter med tråløs spilling, kan det være lurt å laste ned programvaren fra nettsidene til 8bitdo og oppdatere firmware på Retro Receiver. Det gjorde ikke jeg, og hadde litt småproblemer. Etter oppdateringen fungerte alt som det skulle med de kontrollene jeg testet med.

Retro Receiver er en relativt kompakt liten sak på 5,5 cm. Noen synes kanskje det er stort nok. Det er bare å plugge dingsen inn i en kontrollport og kjøre på.

Når du skal synke, trykker du bare på den røde knappen på Retro Receiver og synk-knappen på kompatible bluetooth kontrolleren du vil koble sammen. Jeg testet både Wii Mote, Wii U Pro kontroller og en PS4 kontroller. Alle tre virket veldig fint. Retro Receiver støtter også bluetooth kontrollene fra 8bitdo i tillegg til PS3 kontrolleren.

Å synke en PS3 kontroller er litt mer jobb, siden både PS3 kontrolleren og Retro Receiver må kobles til en PC og synkes med programvaren som du finner på 8bitdo sine sider.

Det er godt å ligge på sofaen uten å tenke på at ledningen til NES er lang nok å må både over bord og stoler før den kommer til deg. I løpet av tiden jeg har testet, har jeg ikke registrert noe lag.

Det fine med Retro Receiver er at den også har en mikro-USB port, slik at den kan kobles til en PC eller Mac. Den vil da oppføre seg som en Xbox-kontroller (XInput). Jeg testet med en Wii U Pro og avstandspilling med Xbox One på min Windows 10 PC. Det fungerte veldig bra.

Så om du liker tråløs spilling, kan jeg anbefale Retro Receiver fra 8bitdo på det varmeste. Den gjør det den skal, og det gjør den veldig bra.

Retro Receiver - 8bitdo

Legg igjen kommentar